✔ Vintage look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

Heeft u behoefte aan een oppepper in uw interieur en woont u in regio Schijndel? Kom dan zeker eens onze winkel in Mariahout binnenlopen! Hier vindt u de mooiste interieuraccessoires met een oude look. Met zowel onze grote als kleine items creëert u direct sfeer in huis. Zet bijvoorbeeld een houten kandelaar op tafel voor een prachtig effect of geef een decobordje cadeau!

Kaarsen bekijken
vaas
kleed ent tafel

Koop de mooiste items voor uw interieur bij onze winkel in regio Schijndel

Spulletjes voor thuis koopt u natuurlijk bij Spulletjeshoek. U kiest uit een breed aanbod aan woonartikelen, zodat u altijd vindt waar u naar op zoek bent. Niet alleen kunt u terecht in onze fysieke winkel, maar ook in onze webshop hebben wij veel aanbod. Zo koopt u ook ver buiten Schijndel de mooiste accessoires voor uw interieur. Vrijwel alles wat u bij ons koopt, is nieuw en heeft een vintage look. Hier zijn wij zeer enthousiast over, omdat dit authenticiteit en warmte uitstraalt en binnen alle interieurs past.

Maak van uw huis een thuis

Met de woondecoratie die u koopt in onze winkel of webshop, maakt u van uw huis echt een thuis. Laat met trots zien wat u mooi vindt, door bijvoorbeeld muurcirkels op te hangen of lampen in uw woonkamer weg te zetten. De mogelijkheden voor uw interieur zijn eindeloos bij onze winkel nabij Schijndel. Heeft u vragen? Bel dan naar 06 – 3402 2516 of stuur een e-mail naar info@spulletjeshoek.nl.