Welkom bij Spulletjeshoek in Mariahout

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Karina en ben woonachtig in Mariahout (Noord Brabant). Ik droom er al heel lang van om mijn eigen winkeltje te beginnen. En dat heb ik nu dus ook gedaan. Op 9 Juni 2019 is Spulletjeshoek de winkel geopend!! U kunt het winkeltje vinden aan de Mariastraat 34 te Mariahout.

Wat verkoop ik:
Het meeste wat u kunt vinden in het winkeltje is NIEUW maar met een oude LOOK! Ook hiermee proberen we Up to date te blijven en met de tijd mee te gaan. We proberen deze webshop zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk voor u te houden. Dus ieder item in de daarvoor geschikte categorie.

Helaas staat niet alles op deze site , maar des te leuker is het om even in het winkeltje langs te komen. Staan wij op een druk bezochte markt dan halen we die dag de site even offline, om dubbele verkoop en eventuele teleurstelling te voorkomen. Vaak is de site de volgende dag helemaal bijgewerkt.

U kunt ons ook volgen op Facebook dan bent u direct op de hoogte van de nieuwste Spulletjes. Ook kom ik als u wilt met de woonaccessoires bij u thuis, zie het maar als een soort ladiesnight. U zorgt voor wat gezellige mensen en ik voor mooie spulletjes. Voor meer info mag u me een berichtje sturen.

Veel plezier in onze webshop en heeft u een vraag of opmerking neem dan contact op via het contactformulier.

Groetjes en hopelijk tot snel,
Spulletjeshoek – Karina Rooijakkers