✔ Vintage look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

Bent u op zoek naar woonartikelen en woont u in regio Schijndel? Kom dan eens Spulletjeshoek in Mariahout binnenwandelen! Hier vindt u de mooiste woonartikelen met een vintage uitstraling. Hiermee creëert u een warme en authentieke sfeer in huis. Bekijk ons aanbod in onze winkel of eenvoudig via onze webshop.

Kaarsen bekijken
vaas
kleed ent tafel

Woonartikelen met een twist koopt u in onze winkel nabij Schijndel

Heeft u niet zoveel met moderne en statische interieurs? Houdt u van de sfeer die vintage woonaccessoires met zich meebrengen? Dan is onze winkel nabij Schijndel, boordevol vintage woonartikelen, een echte uitkomst voor u! Kies voor een zinken dienblad waar u kaarsen op plaatst of hapjes op rondbrengt of ga voor prachtige muurdecoratie voor een echte eyecatcher in huis. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Waar u ook voor kiest, u brengt met onze items altijd sfeer in huis. Woont u niet in de buurt? Bestel uw artikelen dan eenvoudig online.

Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel

Woonartikelen met een oude uitstraling koopt u in onze winkel in regio Schijndel. Daarnaast plaatst u uw bestelling veilig en snel via onze webshop. U betaalt via iDEAL, waarna we uw pakket snel versturen. Binnen drie werkdagen geniet u al een nieuwe touch aan uw interieur! Heeft u vragen? Bel dan naar 06 – 3402 2516 of stuur een e-mail naar info@spulletjeshoek.nl.