✔ Vintage look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

Voor de mooiste woondecoratie met oude look komt u langs in onze winkel in Mariahout, nabij Schijndel. Wij hebben een groot aanbod aan de mooiste decoratie voor thuis voor een sfeervol en warm interieur. Woont u niet in de regio? Dan bestelt u uw favoriete items gemakkelijk en veilig online! Wij versturen uw pakket zo snel mogelijk, zodat u de decoratie al binnen drie werkdagen in huis heeft.

Kaarsen bekijken
vaas
kleed ent tafel

Ontdek ons aanbod aan woondecoratie in onze winkel nabij Schijndel

Van kandelaren tot musk geurblokjes: ons woonaanbod is groot. Zo voorzien we elke vintageliefhebber van de mooiste woondecoratie, die u koopt in onze winkel nabij Schijndel. Heeft u een vriend of vriendin die net zoveel van vintage woonaccessoires houdt als u? Dan koopt u de beste cadeaus bij ons! Ieder interieur wordt een stukje warmer en sfeervoller met een of meerdere items uit het assortiment van Spulletjeshoek.

Organiseer een Ladies Night bij u thuis

Wilt u met uw vriendinnen onze woondecoratie bekijken en woont u in regio Schijndel? Organiseer dan een Ladies Night, waarbij we de mooiste items uit ons assortiment meenemen. Dat is gezelligheid gegarandeerd! Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 06 – 3402 2516 of een e-mail te sturen naar info@spulletjeshoek.nl.