✔ Vintage look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

Droogbloemen in pot vormen een mooie en eenvoudige opfleuring van uw woning. De droogbloemen die u vindt in de ruime collectie van Spulletjeshoek in Mariahout zien er prachtig en kleurrijk uit. De bloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. De droogbloemen worden standaard geleverd in een mooie pot, zodat u ze direct op tafel kunt zetten.

Droogbloemen bekijken
kleed ent tafel

Kies uit diverse varianten droogbloemen in pot

Bij Spulletjeshoek in Mariahout vindt u diverse droogbloemen, in verschillende soorten potten. Dit zijn aardewerken potten, maar ook kunt u kiezen voor een glazen pot met een touw om de hals, voor een nautische sfeer. Heeft uw interieur een klassieke uitstraling? Kies dan voor een metalen vaasje in een stijlvolle koperen kleur. Naast de droogbloemen in pot, vindt u in onze webshop ook schitterende accessoires waar u verse bloemen of bijvoorbeeld kaarsen in kunt doen. Ook hebben we woonaccessoires die u niet overal vindt, zoals glazen fotolijsten.

Bestel onze woonaccessoires eenvoudig online

Naast onze droogbloemen in pot, vindt u in onze webshop nog veel meer bijzondere woonaccessoires. Wanneer u ze vandaag bestelt, heeft u ze snel in huis. Komt u er niet helemaal uit en heeft u vragen? Bel dan naar 06 – 3402 2516 of stuur een e-mail naar info@spulletjeshoek.nl voor meer informatie. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.