Geurblokje Patchoulli

4.00 incl. btw

Geurblokje Patchoulli

Gebruik onze heerlijk ruikende Geurblokje Patchoulli op veel manieren.

Zo zijn de geurblokjes perfect voor in huis, bijvoorbeeld in de linnenkast of om te laten smelten op een schaaltje op de verwarming.

Het Geurblokje Patchoulli is geel /creme van kleur

LET OP!!! Wij verkopen de originele amber geurblokjes !!!

Dit zijn GEEN DUPES!!! Wij geven een jaar Geurgarantie.

Dupes kunt u herkennen aan de maten .. allemaal even dik , dun , lang … en zijn vaak harder van structuur en breken vaak na een tijdje!!

En geven vaak geen jaar geur af!!

Schaaf daarnaast wat van de amber geurblokjes en stop dit schaafsel in een stofzuiger of geurbrander. Dan ruikt het overal in huis heerlijk! Leg de geurblokjes vooral ook onder de autostoel voor een fijne autorit. De amber geurblokjes zijn dus op vele manieren toepasbaar!

Het gebruik van het Geurblokje Patchoulli

De amber geurblokjes zijn met de hand gemaakt. Ze zijn ongeveer 4,5x4x2 centimeter en wegen 25 gram. Dit verschilt dus wel enigszins per blokje. De amber geurblokjes van Spulletjeshoek behouden ongeveer een jaar hun geur. In een grotere ruimte adviseren wij meerdere geurblokjes te gebruiken. De geur neemt wellicht na een tijd af. Schraap in dat geval wat van het blokje af. De amber geurblokjes gebruikt u ook als parfum. Wrijf het blokje over de huid en waan uzelf in de sfeer van 1001 nachten. Door de warmte van de huid, die bij iedereen verschillend is, ruikt de parfum bij iedereen weer anders. Voor een nog sprookjesachtigere ervaring:

Op geurenreis? Bestel dan nu een amber geurblokje!

Opzoek naar een leuk bakje of een geurbrander voor uw geurblokje??

Klik op onderstaande foto

Op voorraad