✔ Vintage look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

Creëer een fijne sfeer in huis met een kaars in een pot. Wij hebben verschillende soorten kaarsen. Zo vindt u in ons assortiment niet alleen XL-kaarsen met veel branduren, maar ook kaarsen in kleinere formaten. Bij ons koopt u ook geurkaarsen in pot. Steek een kaars in pot van Spullenhoekje aan en geniet van de ontspannen sfeer en warme ambiance.

Kaarsen bekijken
vaas

Creëer een sfeervol huis met een kaars in pot

Een aangestoken kaars geeft direct een warme sfeer in huis. De kaarsen voegen ook veel toe aan uw interieur als ze niet vlammen. Combineer deze kaars bijvoorbeeld met een dinerkaars in een van onze kandelaren. Zo kunt u op verschillende plekken in huis lichtere plekken creëren in de donkere wintermaanden, maar ook tijdens de zomermaanden geniet u (buiten) van een kaars. De kaars in pot van Spulletjeshoek staat tevens leuk op onze zinken schaal of op ons zinken dienblad.

Zorg voor een prettige ambiance met onze kaarsen

Brengt u graag een warme sfeer in huis? Wacht niet langer en bestel nu een kaars in pot in onze webshop of in de winkel in Mariahout, nabij Helmond. Verwelkom binnen een paar dagen de ontspannen ambiance! Heeft u vragen over onze kaarsen of over onze andere artikelen voor het interieur? Neem dan contact met ons en bel naar 06 – 3402 2516. Wij denken graag met u mee.