✔ Vintage look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

Woonartikelen met een unieke uitstraling: u vindt het bij Spulletjeshoek in Mariahout, vlak bij Sint-Oedenrode. Wij hebben een breed assortiment met de mooiste items voor in huis. Ons aanbod is veelal nieuw, maar heeft een oude look. Hiermee creëert u een warme, gezellige en unieke sfeer in huis.

Kaarsen bekijken
vaas
kleed ent tafel

Diverse woonartikelen koopt u in onze winkel in regio Sint-Oedenrode

Woont u niet in de regio? Ook dan koopt u eenvoudig en snel de woondecoratie uit ons assortiment. In onze webshop heeft u ruime keuze uit onze items voor uw interieur. Zo is het voor iedereen mogelijk om unieke woonartikelen in huis te plaatsen, die we versturen vanuit onze winkel in regio Sint-Oedenrode. Ga bijvoorbeeld voor lampen met een vintage uitstraling of windlichten voor buitenshuis. U ontvangt uw bestelling binnen drie werkdagen en betalen doet u geheel veilig via iDEAL.

Ontdek meer over onze winkel

Wilt u uw favoriete woonartikelen uit onze winkel nabij Sint-Oedenrode kopen? We heten u van harte welkom in onze fysieke winkel of webshop! Heeft u vragen? Bel dan naar 06 – 3402 2516 of stuur een e-mail naar info@spulletjeshoek.nl. U ontdekt daarnaast meer over onze winkel en service door ons gastenboek te bekijken. Heeft u een bestelling geplaatst? Laat hier dan zeker een berichtje achter!