✔ Vintage look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

De mooiste woondecoratie vindt u bij Spulletjeshoek in Mariahout, nabij Sint-Oedenrode. Houdt u van de authentieke en vintage stijl? Kom dan zeker eens bij ons langs of bestel uw favoriete items gemakkelijk online. Niet alleen koopt u voor uzelf de mooiste decoratie, als cadeau zijn onze producten ook een groot succes. Ontdek ons aanbod vandaag nog!

Kaarsen bekijken
vaas
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €21.95.Huidige prijs is: €17.95. incl. btw
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.95.Huidige prijs is: €9.95. incl. btw
kleed ent tafel

Creëer een sfeervol huis met een kaars in pot

De kaars in pot staat op elk moment leuk in uw huis. Aangestoken ontstaan er een warme sfeer. De kaarsen voegen ook veel toe aan uw interieur als ze niet vlammen. Combineer deze kaars bijvoorbeeld met een dinerkaars in een van onze kandelaren. Zo kunt u op verschillende plekken in huis lichtere plekken creëren in de donkere wintermaanden of in de zomermaanden. Een kaars in pot van Spulletjeshoek staat tevens leuk op onze zinken schaal of op ons zinken dienblad.

Koop uw favoriete items vandaag nog

Creëer uw gewenste stijl in huis met de woondecoratie die u koopt bij Spulletjeshoek in regio Sint-Oedenrode! Onze vintage woonaccessoires brengen veel sfeer en warmte met zich mee. Bestel uw decoratie eenvoudig online of loop onze winkel in Mariahout binnen. Heeft u vragen? Bel dan naar 06 – 3402 2516 of stuur een e-mail naar info@spulletjeshoek.nl.