✔ Vintage look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

Zoekt u naar woonartikelen in de buurt van Helmond? Wij hebben een groot assortiment! Onze producten verschillen qua formaat, waardoor u kleinere woonartikelen afwisselt met grotere versieringen. Zo creëert u op een natuurlijke manier een vintage uitstraling binnenshuis. Ook verkopen wij woonartikelen voor in de tuin of op het balkon. Op deze manier is er eenheid tussen uw interieur en exterieur!

Woonartikelen bekijken

Onze woonartikelen zijn voor iedereen te bestellen, nabij Helmond en online

Of u gaat voor een geheel vintage look in huis of een subtiele verwijzing naar deze stijl: Spulletjeshoek heeft het. Kies bijvoorbeeld voor:

In het aanbod aan woonartikelen van onze webshop en winkel in Mariahout, nabij Helmond, vindt u ook decoratie voor aan de muur, zoals de decoborden. De meeste producten zet u ergens in huis neer. Daarnaast zijn onze artikelen zeer geschikt om als geschenk aan iemand te geven, bijvoorbeeld bij de koop van een huis, een verjaardag of een pensionering.

Maak uw woning aantrekkelijker en bestel onze producten online

Klaar om uw woning een nieuwe sfeer te geven? Bestel dan nu de leukste woonartikelen bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek artikel, bel dan naar 06 – 3402 2516. Bezoek de winkel tijdens de openingstijden of maak telefonisch een afspraak voor een winkelbezoek buiten de openingstijden om.