✔ Vintage look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

Met onze oude metalen bakken geeft u uw interieur een stoere, robuuste uitstraling. Zo creëert u op uw manier een vintage look binnenshuis. U zet de bakken ter decoratie in huis of u geeft ze cadeau. U zult zien dat uw interieur direct een andere uitstraling krijgt na toevoeging van de metalen bakken.

Vintage woonaccessoires bekijken

Toffe oude metalen bakken voor een industrieel interieur

Onze oude metalen bakken zijn op meerdere manieren te gebruiken. Zo kunt u ze gewoon in huis neerzetten ter decoratie. Of zet er bijvoorbeeld een kaars in pot of kleine lantaarn in voor een speels effect. De bakken van Spulletjeshoek zijn ook perfect om te gebruiken als plantenbak. Vul ze met vrolijke bloemen of leuke planten en geef ze een mooie plek binnen of buiten. Onze kleinste metalen bak is 8 centimeter x 4 centimeter. De grootste oude metalen bakken zijn 65 centimeter x 40 centimeter. Ook hebben wij formaten die hier tussenin zitten. Geef uw huis daarnaast nog een oppepper door muurdecoratie in huis op te hangen. Zo creëert u op verschillende plekken in huis een vintage look.

Plaats uw bestelling en decoreer uw huis

Koop onze oude metalen bakken en geef uw interieur een vintage look. Vinden uw vrienden dezelfde spullen leuk? Wellicht is het een goed idee om een Ladies Night te organiseren of om onze fysieke winkel in Mariahout, nabij Helmond, te bezoeken. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 3402 2516 of een e-mail te sturen naar info@spulletjeshoek.nl.