✔ Old look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

Wij helpen u tijdens uw zoektocht naar vintage woonaccessoires in de buurt van Helmond. De woonartikelen die wij verkopen in onze webshop en onze winkel nabij Helmond, zijn vrijwel allemaal nieuw, maar ogen oud: de zogezegde vintage look. Met onze vintage woonaccessoires, die u online of in de winkel in Mariahout, nabij Helmond, koopt, geeft u uw huis net dat beetje extra dat u nu mist.

Vintage woonaccessoires bekijken

Vintage uitstraling met woonaccessoires uit de omgeving van Helmond

Zoekt u spulletjes die, vanwege hun kleine omvang, niet enorm aanwezig zijn? Wij hebben een goed aanbod aan woonartikelen voor u beschikbaar gesteld in onze winkel in regio Helmond. Zo hebben wij kleine accessoires en iets grotere artikelen. Door verschillende vintage woonaccessoires online of in de winkel nabij Helmond te kopen, varieert u mooi in de verschillende woonruimtes. Dankzij onze ruime collectie, vindt u altijd woonaccessoires bij ons die u nog niet heeft. Zo verkopen wij onder andere:

Maak van uw huis een vintage thuis

Koop uw vintage woonaccessoires en overige woonartikelen bij Spulletjeshoek in de omgeving van Helmond en geef uw interieur een upgrade. Door met regelmaat nieuwe artikelen aan uw inrichting toe te voegen, blijft uw huis u ook verbazen. Bestel daarom de woonaccessoires nu bij ons! Voor vragen over onze woonartikelen neemt u contact op met ons team in regio Helmond. Bel naar 06 – 3402 2516 of stuur een e-mail naar info@spulletjeshoek.nl.