Interieur Helmond

✔ Vintage look

✔ Ladies Night organiseren

✔ Unieke woonaccessoires

Wilt u uw interieur inrichten met unieke accessoires die in Mariahout, in de buurt van Helmond, te koop zijn? Bij Spulletjeshoek helpen we u graag verder. Wij verkopen diverse kleine en wat grotere spullen die een mooie plek krijgen bij u in huis. Voeg uw favoriete items toe aan uw inrichting en creëer meer sfeer in de verschillende kamers binnenshuis.

Woonaccessoires bekijken
wandplank oud hout

Vernieuwd interieur door woonaccessoires in de omgeving van Helmond

Onze meeste spullen zijn nieuw. Ze ogen wat ouder, omdat onze producten een vintage uitstraling hebben. Vintage is een stijl die zeker nu helemaal in de mode is. Vindt u het leuk om uw interieur een authentieke look te geven? Dat komt goed met onze artikelen. Het assortiment voor interieur is enorm in onze winkel nabij Helmond. Zo hebben we:

Geef uw inrichting een make-over en plaats een bestelling

Wij hebben een breed scala aan producten voor uw interieur nabij Helmond. Echter staat niet alles in de webshop. Bent u op zoek naar een specifiek product? Heeft u een vraag over een van de artikelen? Bel ons dan op via 06 – 3402 2516 of stuur een e-mail naar info@spulletjeshoek.nl.  Uiteraard is het ook mogelijk om direct online een bestelling te plaatsen. Gun uw interieur of uzelf een upgrade, want naast interieurartikelen verkopen we ook andere accessoires, zoals tassen en portemonnees.